Топ магазини | Телевизия | Новини | Работа | Коли | Поп-фолк | Хороскопи | Снимки | Запознанства | Здраве | GSM | Деца | Обяви | Имоти | Спорт | Готвене | Времето | Безплатен имейл

48 Резултат(и) за моите ваучери19
Вот(а)
  Grupovo.bg - Групово БГ
Grupovo.bg - Групово БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Велико Търново. Как работи Grupovo.bg? Закупуване на оферта от Gupovo.bg: За да закупите оферта от Gupovo.bg, трябва да сте се регистрирали в страницата. След като попълните полетата в "Регистрация" , Вие имате възможност да закупите избрана от Вас оферта; Влезте през "Вход" с Вашият e-mal и парола; Изберете оферта, която желаете да закупите и натиснете бутона „Купи сега”; Изберете най-удобния за Вас начин да заплатите офертата; Запознайте се с Условията за ползване на сайта; След като закупите оферта от Gupovo.bg, системата генерира ваучер /ваучерът е документ, който удостоверява закупена от Вас оферта/, който можете да намерите в страница "Моите ваучери"; След като Вашето плащане се отрази в системата, имате възмажност да разпечатате ваучера на хартиен носител; Всеки ваучер съдържа два номера – номер на ваучера и ПИН код. ПИН кодът удостоверява, че ваучерът е платен и може да бъде използван съобразно условията на офертата. Докато тече периодът на всяка оферта в Grupovo.bg, можете да я зaплатите по един от следните начини: - Доставка на ваучера с наложен платеж чрез куриер до дома или офиса; - Чрeз EasyPay /в брой/, отивайки до която и да е от 1500-те каси в страната, за да преведете сумата; - ePay.bg Може да платите, ако имате регистрирана карта или микросметка към ePay.bg; - eBG.bg Може да платите с дебитна или кредитна банкова карта, без да е необходима предварителна регистрация в платежна система; - PayPal.com За регистрирани потребители в PayPal.com, притежатели на кредитна карта или вътрешен баланс; - Visa, MasterCard или Visa Electron; - На Банкомат Може да платите с дебитна или кредитна карта, които поддържат B-Pay плащания; - С банков превод превеждайки сумата по посочената от нас банкова сметка. "Grupovo.bg" няма достъп до данните на банковата карта на клиента и не съхранява номера на банкови карти! Разпечатвайки своя ваучер, отидете до обекта, за който се отнася и ще получите съответното обслужване (за услугата или продукта, който сте избрали). Ако нямате възможност да разпечатате ваучера, можете просто да препишете номера, отбелязан върху него, заедно с уникалния PIN код на ваучера и да ги представите в обекта. За въпроси, относно дадена оферта можете да се свържете с Рекламодателя, предоставил офертата, на посочените от него адрес и телефон или с Grupovo.bg чрез КОНТАКТ страницата на посочените e-mail или телефон.

10
Вот(а)
  Tunko.bg - Тънко БГ
Tunko.bg - Тънко БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Стара Загора, Хасково, Перник, Ямбол, Пазарджик, Велико Търново, Асеновград, Благоевград, Габрово. Tunko.bg ти предлага всеки ден минимум по една ЕКСКЛУЗИВНА оферта с отстъпки от 30% до 90% за твоя отдих и туризъм, красота и стил, шопинг в магазини, използване на спортните зали и съоражения и още много други продукти и услуги в твоя град ! За да се възползвате от обявените ексклузивни отстъпки на офертите в тънко.бг е необходимо да си закупите ваучер докато офертата е активна ! Закупуване на ваучер се извършва чрез заплащане на обявената ексклузивна цена по един от предоставените 9 начини. След като извършите успешно плащане, автоматично получавате на посочения от Вас е-mail адрес известие за Вашият уникален ваучер, който може да разпечатате и използвате. *** Внимание: - Всяка оферта може да бъде закупена единствено и само от Тънко.бг. Обявените ексклузивни отстъпки не могат да бъдат използвани без наличието на тънко ваучер или уникалния му код. Разпечатайте си Тънко ваучера и го използвайте. Разпечатайте своя ваучер от tunko.bg , след това посете фирмата или организацията, която осигурява офертата и получавате съответната отстъпка. В случай, че нямате възможност да разпечатате ваучера може да си запишете уникалния код, който може да намерите като натиснете бутона „моите ваучери”.

18
Вот(а)
  VipOferta.bg - Вип оферта БГ
VipOferta.bg - Вип оферта БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете Стара Загора, Сливен, Русе, Пловдив, Варна, Бургас и София. Как работи ВИП ОФЕРТА? 1.Всеки ден VipOferta.bg публикува по няколко вип оферти. VipOferta.bg подбира най-добрите места във вашия град и ви предлага по няколко уникални и неустоими оферти всеки ден, като ви осигурява отстъпка от 50% до 90%. 2.Купувате си ваучер, докато офертата е валидна. Докато тече периодът на всяка оферта, можете да я закупите, като трябва да извършите плащане по един от посочените начини. След като направите плащането, автоматично получавате на посочения от Вас имейл известие за Вашия ВИП ваучер, който можете да разпечатате. 3.Разпечатвате си ВИП ваучера и го използвате. Разпечатайте своя ВИП ваучер, отидите до обекта, за който се отнася, и ще получите съответното намаление. Ако нямате възможност да разпечатате ВИП ваучера, можете просто да препишете уникалния код, който ще намерите като натиснете бутона "моите ваучери", веднъж влезли в системата на VipOferta.bg. След това ви остава само да го представите и да се насладите на вашата покупка.

1
Вот(а)
  Piperki.bg - Пиперки БГ
Piperki.bg - Пиперки БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Добрич, Видин, Хасково. Как работи сайтът? Стъпка 1: Направете си регистрация – тя е важна, за да може Piperki.bg да се свърже с Вас. Стъпка 2: Изберете си оферта – можете да изберете от “лютите” оферти на сайта, които са все още активни. Стъпка 3: Изберете начин на плащане – Piperki.bg поддържа различни начини на плащане. Можете да изберете най-удобния за Вас. Стъпка 4: Принтирайте Вашият талон – когато приключи плащането, ще намерите Вашия талон във Вашия профил на страницата “Моите талони”

1
Вот(а)
  VzemiGo.bg - Вземи го БГ
VzemiGo.bg - Вземи го БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Велико Търново. Какво е Вземи го? Сайтът предоставя на вниманието на своите потребители оферти за стоки и услуги на промоциални цени, за които потребителят може да ползва посочената в офертата отстъпка от 50% до 90%, чрез закупуване на съответния за това ваучер предлаган в Сайта. Взимаш ваучера само докато е валидна офертата. Закупуваш я само като избереш един от посочените начини, удобни за теб. След извършване на заплащането на ваучера ,получаваш ваучер в Vzemigo.bg, разпечатай го и вече можеш да го използваш. Сделката се активира и ваучера може да бъде закупен при условие, само ако са събрани минималния брой купувачи. Под всяка оферта публикувана в сайта доставчика предоставя информация на потребителя за броя заплатени ваучери към момента. При записани достатъчно потребители ние отработваме заявката ви след плащане, а вие Вземате ваучера до 48 часа след затваряне на сделката. Ако по някаква причина дадена оферта не събере необходимия брой, всички плащания по тази оферта се отменят, а парите на закупилите ще бъдат възстановени.

5
Вот(а)
  Atraktivno.bg - Атрактивно БГ
Atraktivno.bg - Атрактивно БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Благоевград. Как работи? Ежедневно Atraktivno.bg предлага оферти за стоки и услуги с реална отстъпка от цената до 90%. Всеки ден ще се насладите на нещо ново и интересно - кафенета, барове,суши, ресторанти, картинг, боулинг, spa, театри, пейнтбол, кина и др. Трябва ли да се регистрирам в сайта ? За да използвате харесана от Вас оферта, трябва да имате регистрирация в сайта. Тя е напълно безплатна и не Ви обвързва по никакъв начин. Разглеждайки страницата "ОФЕРТИ НА ДЕНЯ" ще видите атрактивните предложения за деня, които са активни за определен период от време. След изтичането на дадена оферта, нейният статус става "неактивен" и тя не може да бъде закупена. Kак да направя заявка за закупуване на "електронен талон" ? 1) Първо трябва да се регистрирате в сайта. 2) Изберете бутона "ПРЕГЛЕДАЙ" на харесната от Вас оферта. Кликнете в/у бутона "КУПИ ТАЛОН" или "КУПИ ЗА ПОДАРЪК" и системата ще Ви препрати към различните методи за заплащане на заявка за "ЕЛЕКТРОНЕН ТАЛОН". Те са следните: плащане с дебитни и кредитни карти Visa и Mastercard; плащане с ePay; в брой - плащане на касите на easyPay; банков трансфер; банкомат B-pay. След като Atraktivno.bg получи плащането, сайтът автоматично ще генерира "ЕЛЕКТРОНЕН ТАЛОН" с уникални кодове, които можете да видите от менюто "МОИТЕ ТАЛОНИ", раздел "АКТИВНИ ТАЛОНИ". Разпечатвайки талона, Вие ще можете да се възползвате от офертата в съответния обект.

3
Вот(а)
  Zadrujno.bg - Задружно БГ
Zadrujno.bg - Задружно БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Добрич. Как работи zadrujno.bg? 1. Сделката: всеки ден на сайта на zadrujno.bg се публикува най-добрата сделка във Вашия град – нещо различно за правене на невероятна цена. Следи сделките по e-mail. 2. Отстъпката: за да могат всички да получат зашеметяващите отстъпки на zadrujno.bg, е необходимо да се съберe минимален брой хора, които да закупят сделката на деня – така че пуснете мълвата сред приятелите. 3. Активирането: когато се съберат достатъчно купувачи за сделката, тя става активна – всички получават невероятните отстъпки на zadrujno.bg. Затова споделете с приятелите си! Ако сделката не се активира, zadrujno.bg Ви възстановява парите изцяло. 4. Задружката: щом сделката е aктивна, получавате Задружка – електронен ваучер с уникален код. За да ползвате закупената стока или услуга, е необходимо да го разпечатате и представите на търговеца. Задружно можем да намалим изразходването на хартия – изберете да получавате ваучерите си чрез SMS! 5. Ползите: Вие получавате ново преживяване на невероятна цена, а търговецът получава възможността да Ви представи своите продукти и услуги като ефективна реклама. Със силата на Задружното пазаруване всички печелят!

0
Вот(а)
  MoiteSdelki.bg - Моите сделки БГ
MoiteSdelki.bg - Моите сделки БГ Сайт, който събира оферти от различни сайтове с отстъпки. Можете да търсите по категории7 Всички, Празници, Детски заведения, Заведения и Ресторанти, Здраве и Красота, Пътешествие, Спорт, Събития, Услуги и Стоки. Може да търсите и по градове: София, Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Перник, Русе, Стара Загора, Хасково.

2
Вот(а)
  Dalavera.bg - Далавера БГ
Dalavera.bg - Далавера БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, София, Стара Загора. Как работи? Всеки ден в Dalavera можеш да откриеш уникални оферти за продукти и услуги в твоя град, оферти, които няма да откриеш на друго място. Невероятни отстъпки (от 50% до 90%) са възможни благодарение на минимума закупени ваучери, който Dalavera.bg гарантира на своите бизнес партньори. 1) Купи сега - На първо място, абонирай се, за да получаваш офертите ни по e-mail и се увери, че няма да пропуснеш нито една отстъпка. 2) Сподели - Офертата ще бъде активирана когато минималният брой покупки бъде достигнат. Покани всички свои приятели в Twitter, Facebook, дори e-mail и вземи желаната отстъпка! 3) Наслаждавай се - Поздравления! Вече има достатъчно покупки и офертата е активна! След като офертата се активира, ще получиш своя ваучер на посочения e-mail. Отнеси го в конкретния обект и го използвай вместо пари.

6
Вот(а)
  BG-Groupon.com - БГ Групон ком
BG-Groupon.com - БГ Групон ком Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Пазарджик. Как работи BG-GROUPON? Bg-Groupon е платформа за дневни промо оферти, която Ви предлага всеки ден по няколко невероятни оферти с отстъпки от 50% до 90%. Как работи: 1) ИЗБЕРЕТЕ - Всеки ден BG-Groupon.com предлага по няколко оферти във Вашия град за продукти, стоки или услуги, на значително намалена стойност (обичайно от 50% до 90% от нейната нормална цена), което е предпоставка множество потребители да се възползват от определена сделка за ограничено време. Ниската цена се получава от ползването на групова отстъпка. Още по-просто казано, събират се много желаещи за една и съща услуга и цената става „на едро“. 2) КУПЕТЕ - Всички оферти могат да бъдат закупени само в периода, докато са активни на сайта. Просто натиснете бутона "Купи" и изберете най-удобния за Вас метод на плащане. След като BG-Groupon.com получи потвърждение за плащането Ви, ще Ви изпрати т.нар. ваучер, с който ще може да се възползвате от съответната услуга. Вие не доплащате нито стотинка повече от това, което е обявено на сайта. Просто разпечатайте ваучера или си запишете неговия номер и парола и отидете във въпросния обект. 3) АКТИВИРАНЕ - Някои от офертите имат минимален брой ваучери, които трябва да бъдат закупени, за да станат активни. Това е обявено в условията на всяка оферта. Ако този минимален брой не бъде достигнат офертата се отменя, а парите Ви се възстановяват на 100%. Просто проверете на следващия ден за нова, интересна оферта и не забравяйте да кажете на приятелите си. 4) РАЗПЕЧАТАЙТЕ ВАУЧЕРА - След като сделката стане aктивна, получавате електронен ваучер с уникален код. За да ползвате закупената стока или услуга, е необходимо да го разпечатате и представите на търговеца.


(1) 2 3 4 5 »

Propulse par Freeglobes  Integration graphique : WDC Themes Copyright © 2007 Webdconseils Tous droits reserves..: BGtop.net :