Топ магазини | Телевизия | Новини | Работа | Коли | Поп-фолк | Хороскопи | Снимки | Запознанства | Здраве | GSM | Деца | Обяви | Имоти | Спорт | Готвене | Времето | Безплатен имейл

148 Резултат(и) за рио бг24
Вот(а)
  Eha.bg - Еха БГ
Eha.bg - Еха БГ Сайт, който събира оферти от различни сайтове с отстъпки. Можете да търсите по категории: Красота и Здраве, Спорт, Заведения, Туризъм, Забавления, Стоки и Услуги, Други. Може да търсите и по градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Благоевград.

16
Вот(а)
  VsichkiOferti.bg - Всички оферти БГ
VsichkiOferti.bg - Всички оферти БГ Сайт, който събира на едно място оферти от различни сайтове с намаления. Работи с градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

17
Вот(а)
  Kolektiva.bg - Колектива БГ
Kolektiva.bg - Колектива БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, София, Стара Загора, други. Как работи? Kolektiva ти предлага всеки ден по една оферта с отстъпки от 50% до 90% за посещение на ресторанти, барове, спа центрове, концерти и много други! Всекидневно получаваш от Kolektiva.bg оферта със солидна отстъпка, с която да използваш услугите на местните предприемачи. Дневните оферти стават валидни, ако се запишат достатъчно потребители преди изтичането на определения срок. В крайна сметка именно обещанието за много нови клиенти, което Kolektiva.bg дава на местните предприемачи, им осигурява тези страхотни отстъпки! При записани достатъчно потребители Kolektiva.bg обработва твоята заявка за плащане, а ти получаваш ваучер за използване на офертата в електронна си поща до 48 часа след затварянето на сделката на сайта! Ако по някаква причина за дадена оферта няма записан необходимия брой хора, всички заявки за плащане по тази оферта се отменят. Никой не дължи нищо, а офертата отпада. Не съществува никакъв риск – ти плащаш само за оферта, която е влязла в сила, и за която получаваш по имейл линк за своя електронен ваучер! Мисли за тази услуга като за групова отстъпка, която можеш да ползваш индивидуално по свое усмотрение. За всяка оферта има брояч, който отчита както броя на заявилите вече желание потребители, така и този на оставащите за попълване свободни места, необходими за влизане на офертата в сила. Единственото, което трябва да направиш, е заявка за плащане с някоя от популярните банкови карти и твоето място ще е потвърдено! Регистрирай се, за да получаваш на имейла си безплатен бюлетин с информация.

55
Вот(а)
  Taloni-BG.com - Талони-БГ ком
Taloni-BG.com - Талони-БГ ком Сайтът предлага талони за намаления на стоки и услуги и Ви спестява време и пари. 1) намери най-добрите оферти за намаления във Вашия град. 2) спестявай в ресторанти, хотели, спа, мода, кино... 3) получи талон на e-mail БЕЗПЛАТНО, изтегли го БЕЗПЛАТНО, принтирай и се възползвай от намалението. 4) сподели с приятели и започнете да спестявате.

19
Вот(а)
  Grupovo.bg - Групово БГ
Grupovo.bg - Групово БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Велико Търново. Как работи Grupovo.bg? Закупуване на оферта от Gupovo.bg: За да закупите оферта от Gupovo.bg, трябва да сте се регистрирали в страницата. След като попълните полетата в "Регистрация" , Вие имате възможност да закупите избрана от Вас оферта; Влезте през "Вход" с Вашият e-mal и парола; Изберете оферта, която желаете да закупите и натиснете бутона „Купи сега”; Изберете най-удобния за Вас начин да заплатите офертата; Запознайте се с Условията за ползване на сайта; След като закупите оферта от Gupovo.bg, системата генерира ваучер /ваучерът е документ, който удостоверява закупена от Вас оферта/, който можете да намерите в страница "Моите ваучери"; След като Вашето плащане се отрази в системата, имате възмажност да разпечатате ваучера на хартиен носител; Всеки ваучер съдържа два номера – номер на ваучера и ПИН код. ПИН кодът удостоверява, че ваучерът е платен и може да бъде използван съобразно условията на офертата. Докато тече периодът на всяка оферта в Grupovo.bg, можете да я зaплатите по един от следните начини: - Доставка на ваучера с наложен платеж чрез куриер до дома или офиса; - Чрeз EasyPay /в брой/, отивайки до която и да е от 1500-те каси в страната, за да преведете сумата; - ePay.bg Може да платите, ако имате регистрирана карта или микросметка към ePay.bg; - eBG.bg Може да платите с дебитна или кредитна банкова карта, без да е необходима предварителна регистрация в платежна система; - PayPal.com За регистрирани потребители в PayPal.com, притежатели на кредитна карта или вътрешен баланс; - Visa, MasterCard или Visa Electron; - На Банкомат Може да платите с дебитна или кредитна карта, които поддържат B-Pay плащания; - С банков превод превеждайки сумата по посочената от нас банкова сметка. "Grupovo.bg" няма достъп до данните на банковата карта на клиента и не съхранява номера на банкови карти! Разпечатвайки своя ваучер, отидете до обекта, за който се отнася и ще получите съответното обслужване (за услугата или продукта, който сте избрали). Ако нямате възможност да разпечатате ваучера, можете просто да препишете номера, отбелязан върху него, заедно с уникалния PIN код на ваучера и да ги представите в обекта. За въпроси, относно дадена оферта можете да се свържете с Рекламодателя, предоставил офертата, на посочените от него адрес и телефон или с Grupovo.bg чрез КОНТАКТ страницата на посочените e-mail или телефон.

10
Вот(а)
  Tunko.bg - Тънко БГ
Tunko.bg - Тънко БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Стара Загора, Хасково, Перник, Ямбол, Пазарджик, Велико Търново, Асеновград, Благоевград, Габрово. Tunko.bg ти предлага всеки ден минимум по една ЕКСКЛУЗИВНА оферта с отстъпки от 30% до 90% за твоя отдих и туризъм, красота и стил, шопинг в магазини, използване на спортните зали и съоражения и още много други продукти и услуги в твоя град ! За да се възползвате от обявените ексклузивни отстъпки на офертите в тънко.бг е необходимо да си закупите ваучер докато офертата е активна ! Закупуване на ваучер се извършва чрез заплащане на обявената ексклузивна цена по един от предоставените 9 начини. След като извършите успешно плащане, автоматично получавате на посочения от Вас е-mail адрес известие за Вашият уникален ваучер, който може да разпечатате и използвате. *** Внимание: - Всяка оферта може да бъде закупена единствено и само от Тънко.бг. Обявените ексклузивни отстъпки не могат да бъдат използвани без наличието на тънко ваучер или уникалния му код. Разпечатайте си Тънко ваучера и го използвайте. Разпечатайте своя ваучер от tunko.bg , след това посете фирмата или организацията, която осигурява офертата и получавате съответната отстъпка. В случай, че нямате възможност да разпечатате ваучера може да си запишете уникалния код, който може да намерите като натиснете бутона „моите ваучери”.

18
Вот(а)
  VipOferta.bg - Вип оферта БГ
VipOferta.bg - Вип оферта БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете Стара Загора, Сливен, Русе, Пловдив, Варна, Бургас и София. Как работи ВИП ОФЕРТА? 1.Всеки ден VipOferta.bg публикува по няколко вип оферти. VipOferta.bg подбира най-добрите места във вашия град и ви предлага по няколко уникални и неустоими оферти всеки ден, като ви осигурява отстъпка от 50% до 90%. 2.Купувате си ваучер, докато офертата е валидна. Докато тече периодът на всяка оферта, можете да я закупите, като трябва да извършите плащане по един от посочените начини. След като направите плащането, автоматично получавате на посочения от Вас имейл известие за Вашия ВИП ваучер, който можете да разпечатате. 3.Разпечатвате си ВИП ваучера и го използвате. Разпечатайте своя ВИП ваучер, отидите до обекта, за който се отнася, и ще получите съответното намаление. Ако нямате възможност да разпечатате ВИП ваучера, можете просто да препишете уникалния код, който ще намерите като натиснете бутона "моите ваучери", веднъж влезли в системата на VipOferta.bg. След това ви остава само да го представите и да се насладите на вашата покупка.

10
Вот(а)
  Ofertomat.bg - Офертомат БГ
Ofertomat.bg - Офертомат БГ Сайтът разпространява специална оферта всеки ден за записалите се по имейл. Работи с градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора. Как работи? 1) На сайта всеки ден ще намирате изгодни за Вас отстъпки в размер от 50% до 90%. 2) Намаленията се ползват лесно и удобно. Ofertomat.bg ще изпрати на Вашия e-mail-адрес ваучер, който можете да използвате в срок от няколко седмици или месеца (обикновено 6 месеца) след покупката. 3) Абонирайте се за бюлетина, за да не пропуснете нито една оферта.

26
Вот(а)
  Grabo.bg - Грабо БГ
Grabo.bg - Грабо БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен, Хасково. Grabo ти предлага по една невероятна оферта всеки ден с отстъпка от 50% до 90%. Как работи Grabo.bg? 1) Всеки ден Grabo.bg публикува по една гореща оферта. Grabo.bg подбира най-добрите места в твоя град и ти предлага по една ексклузивна оферта всеки ден, като ти осигурява отстъпка от 50% до 90%. 2) Купуваш си ваучер, докато офертата е валидна. Докато тече периодът на всяка оферта в Grabo.bg, можеш да я закупиш, като трябва да извършиш плащане по един от посочените начини. След като направиш плащането, автоматично получаваш в Grabo.bg т.нар. ваучер, който можеш да свалиш и разпечаташ. 3) Как да използваш ваучера. Разпечатай своя ваучер или го вземи на SMS. Отиди до обекта, за който се отнася, и ще получиш съответното обслужване (услуга или продукт). Трябва да съобщиш на персонала номерата, отбелязани върху ваучера.

14
Вот(а)
  Kirijka.bg - Кирийка БГ
Kirijka.bg - Кирийка БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Пловдив, София, Стара Загора, Шумен. Какво е Kirijka.bg? Kirijka.bg е сайт за намалени до 80% оферти за клубове, езикови курсове, луксозни СПА процедури, спортни центрове, заведения за хранене, туристически дестинации и всичко друго, което си пожелаете. Как става заплащането на офертите? Заплащането може да се извърши чрез системата еPay.bg. Повече информация можете да намерите в секцията "Начини на плащане", намираща се в долната част на страницата. Мога ли да закупя повече от една оферта? Да. Можете да закупите различни оферти при условие, че те са активни.


(1) 2 3 4 ... 15 »

Propulse par Freeglobes  Integration graphique : WDC Themes Copyright © 2007 Webdconseils Tous droits reserves..: BGtop.net :