Топ магазини | Телевизия | Новини | Работа | Коли | Поп-фолк | Хороскопи | Снимки | Запознанства | Здраве | GSM | Деца | Обяви | Имоти | Спорт | Готвене | Времето | Безплатен имейл

Ти си тук:


Сайтове за групово пазаруване в София / Пловдив / Варна / Бургас / Русе / Стара Загора / Плевен / Сливен / Добрич / Шумен

57
Вот(а)
  Taloni-BG.com - Талони-БГ ком
Taloni-BG.com - Талони-БГ ком Сайтът предлага талони за намаления на стоки и услуги и Ви спестява време и пари. 1) намери най-добрите оферти за намаления във Вашия град. 2) спестявай в ресторанти, хотели, спа, мода, кино... 3) получи талон на e-mail БЕЗПЛАТНО, изтегли го БЕЗПЛАТНО, принтирай и се възползвай от намалението. 4) сподели с приятели и започнете да спестявате.
taloni-bg.com | Подробности | Page Rank : 0

45
Вот(а)
  Shikozno.com - Шикозно ком
Shikozno.com - Шикозно ком Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково. Shikozno.com Ви дава онова, което отдавна търсите - отличен вкус, изящество, елегантност, лукс, първокласен финес, високо качество, приятно изживяване, модерно, актуално, красиво и то на достатъчно ниски цени за Вас, Вашето семейство, любим човек или приятел. Всеки ден сайтът Shikozno.com предлага по една ексклузивна оферта, в различни области - разкрасяване, козметични и СПА процедури, извайване и оформяне контурите на тялото, посещение в изискано заведение, здраве, туризъм, почивка на приятно място, покупка на отдавна желана стока, приятна емоция в свободното време и много други предложения с намаление. Как работи? 1) Изберете своята оферта. Вие можете да я закупите само когато тя е активна, т.е. преди да е изтекла. 2) За да получите своя ваучер, кликнете на КУПИ и посочете начина на плащане, като предварително прочетете и се съгласите с общите условия. 3) След като парите постъпят в Shikozno.com, ще получите своя ваучер във Вашия профил на сайта. Принтирайте своя ваучер, защото той има уникален код, който удостоверява,че е ваша собственост. 4) Не забравяйте, че ваучерът има срок и си заявете предварително час на посочените към офертата телефони.
www.shikozno.com | Подробности | Page Rank : 0

33
Вот(а)
  PromoSdelka.com - Промо сделка ком
PromoSdelka.com - Промо сделка ком Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Плевен. Как работи? Всеки ден те очакват атрактивни промо сделки. Някои от тях са ограничени по количество. За да не изпуснеш нито една от тях, се абонирай за информационния бюлетин по e-mail. Безплатно е и винаги може да се отпишеш! Как работи PromoSdelka.com? 1. Регистрирай се безплатно. За да се възползваш от атрактивните оферти е необходимо да се регистрираш. 2. Харесай си сделка. Харесай си сделка, натисни бутона "Купи" и избери удобен за теб начин на плащане. В случай, че конкретната сделка има повече от една ценова опция, избери желания от теб вариант. 3. Купи си ваучер, докато сделката е активна. Не се бави и побързай! Всички сделки са ограничени по време, а някои от тях и по количество. 4. Плати по удобен за теб начин. PromoSdelka.com ти дава възможност да си избереш един от всичките най-разпространени методи за плащане - EasyPay (плащане в брой на една от всичките им каси в страната); B-pay (плащане чрез банкомат, който поддържа тази услуга); ePay.bg (система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет), а също така и банков превод. 5. Вземи своя ваучер и се забавлявай. След като получиш ваучера си, излез и се забавлявай, и не забравяй утре отново да провериш за следващата невероятна оферта!
promosdelka.com | Подробности | Page Rank : 0

33
Вот(а)
  Woops.bg - Уупс БГ
Woops.bg - Уупс БГ Woops.bg ви предлага по една невероятна оферта всеки ден! 1. Харесайте си оферта - Всеки ден Woops.bg Ви обещава по една гореща оферта с ексклузивна отстъпка от 50% до 90%. 2. Регистрирайте се в Woops.bg - натиснете падащия бутон регистрация и попълнете вашите данни. 3. Закупуване на ваучер - Можете да закупите оферта само докато е активна на сайта, като извършите плащане по един от посочените начини. Предлаганите от сайта начини за заплащане отговарят 100% на всички стандарти за сигурност. Woops.bg НЕ използва и НЕ съхранява данни свързани със заплащането, то е изнесено изцяло при съответните оператори. Веднага щом закупите избраната оферта, на посочения от Вас мейл ще откриете уникален ваучер, удостоверяващ Вашето право да се възползвате от сделката. 4. Как да използвате ваучера - Всяка сделка има условия. Трябва да следвате условията, за да получите закупения от Вас продукт.
www.woops.bg | Подробности | Page Rank : 0

27
Вот(а)
  Grabo.bg - Грабо БГ
Grabo.bg - Грабо БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен, Хасково. Grabo ти предлага по една невероятна оферта всеки ден с отстъпка от 50% до 90%. Как работи Grabo.bg? 1) Всеки ден Grabo.bg публикува по една гореща оферта. Grabo.bg подбира най-добрите места в твоя град и ти предлага по една ексклузивна оферта всеки ден, като ти осигурява отстъпка от 50% до 90%. 2) Купуваш си ваучер, докато офертата е валидна. Докато тече периодът на всяка оферта в Grabo.bg, можеш да я закупиш, като трябва да извършиш плащане по един от посочените начини. След като направиш плащането, автоматично получаваш в Grabo.bg т.нар. ваучер, който можеш да свалиш и разпечаташ. 3) Как да използваш ваучера. Разпечатай своя ваучер или го вземи на SMS. Отиди до обекта, за който се отнася, и ще получиш съответното обслужване (услуга или продукт). Трябва да съобщиш на персонала номерата, отбелязани върху ваучера.
Grabo.bg | Подробности | Page Rank : 0

22
Вот(а)
  Hvani.bg - Хвани БГ
Hvani.bg - Хвани БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ямбол, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Видин, Кюстендил, цяла България. Услугата се предлага от Рефан БГ ЕООД.
hvani.bg | Подробности | Page Rank : 0

20
Вот(а)
  Grupovo.bg - Групово БГ
Grupovo.bg - Групово БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Велико Търново. Как работи Grupovo.bg? Закупуване на оферта от Gupovo.bg: За да закупите оферта от Gupovo.bg, трябва да сте се регистрирали в страницата. След като попълните полетата в "Регистрация" , Вие имате възможност да закупите избрана от Вас оферта; Влезте през "Вход" с Вашият e-mal и парола; Изберете оферта, която желаете да закупите и натиснете бутона „Купи сега”; Изберете най-удобния за Вас начин да заплатите офертата; Запознайте се с Условията за ползване на сайта; След като закупите оферта от Gupovo.bg, системата генерира ваучер /ваучерът е документ, който удостоверява закупена от Вас оферта/, който можете да намерите в страница "Моите ваучери"; След като Вашето плащане се отрази в системата, имате възмажност да разпечатате ваучера на хартиен носител; Всеки ваучер съдържа два номера – номер на ваучера и ПИН код. ПИН кодът удостоверява, че ваучерът е платен и може да бъде използван съобразно условията на офертата. Докато тече периодът на всяка оферта в Grupovo.bg, можете да я зaплатите по един от следните начини: - Доставка на ваучера с наложен платеж чрез куриер до дома или офиса; - Чрeз EasyPay /в брой/, отивайки до която и да е от 1500-те каси в страната, за да преведете сумата; - ePay.bg Може да платите, ако имате регистрирана карта или микросметка към ePay.bg; - eBG.bg Може да платите с дебитна или кредитна банкова карта, без да е необходима предварителна регистрация в платежна система; - PayPal.com За регистрирани потребители в PayPal.com, притежатели на кредитна карта или вътрешен баланс; - Visa, MasterCard или Visa Electron; - На Банкомат Може да платите с дебитна или кредитна карта, които поддържат B-Pay плащания; - С банков превод превеждайки сумата по посочената от нас банкова сметка. "Grupovo.bg" няма достъп до данните на банковата карта на клиента и не съхранява номера на банкови карти! Разпечатвайки своя ваучер, отидете до обекта, за който се отнася и ще получите съответното обслужване (за услугата или продукта, който сте избрали). Ако нямате възможност да разпечатате ваучера, можете просто да препишете номера, отбелязан върху него, заедно с уникалния PIN код на ваучера и да ги представите в обекта. За въпроси, относно дадена оферта можете да се свържете с Рекламодателя, предоставил офертата, на посочените от него адрес и телефон или с Grupovo.bg чрез КОНТАКТ страницата на посочените e-mail или телефон.
grupovo.bg | Подробности | Page Rank : 0

19
Вот(а)
  VipOferta.bg - Вип оферта БГ
VipOferta.bg - Вип оферта БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете Стара Загора, Сливен, Русе, Пловдив, Варна, Бургас и София. Как работи ВИП ОФЕРТА? 1.Всеки ден VipOferta.bg публикува по няколко вип оферти. VipOferta.bg подбира най-добрите места във вашия град и ви предлага по няколко уникални и неустоими оферти всеки ден, като ви осигурява отстъпка от 50% до 90%. 2.Купувате си ваучер, докато офертата е валидна. Докато тече периодът на всяка оферта, можете да я закупите, като трябва да извършите плащане по един от посочените начини. След като направите плащането, автоматично получавате на посочения от Вас имейл известие за Вашия ВИП ваучер, който можете да разпечатате. 3.Разпечатвате си ВИП ваучера и го използвате. Разпечатайте своя ВИП ваучер, отидите до обекта, за който се отнася, и ще получите съответното намаление. Ако нямате възможност да разпечатате ВИП ваучера, можете просто да препишете уникалния код, който ще намерите като натиснете бутона "моите ваучери", веднъж влезли в системата на VipOferta.bg. След това ви остава само да го представите и да се насладите на вашата покупка.
VipOferta.bg | Подробности | Page Rank : 0

17
Вот(а)
  Kolektiva.bg - Колектива БГ
Kolektiva.bg - Колектива БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, София, Стара Загора, други. Как работи? Kolektiva ти предлага всеки ден по една оферта с отстъпки от 50% до 90% за посещение на ресторанти, барове, спа центрове, концерти и много други! Всекидневно получаваш от Kolektiva.bg оферта със солидна отстъпка, с която да използваш услугите на местните предприемачи. Дневните оферти стават валидни, ако се запишат достатъчно потребители преди изтичането на определения срок. В крайна сметка именно обещанието за много нови клиенти, което Kolektiva.bg дава на местните предприемачи, им осигурява тези страхотни отстъпки! При записани достатъчно потребители Kolektiva.bg обработва твоята заявка за плащане, а ти получаваш ваучер за използване на офертата в електронна си поща до 48 часа след затварянето на сделката на сайта! Ако по някаква причина за дадена оферта няма записан необходимия брой хора, всички заявки за плащане по тази оферта се отменят. Никой не дължи нищо, а офертата отпада. Не съществува никакъв риск – ти плащаш само за оферта, която е влязла в сила, и за която получаваш по имейл линк за своя електронен ваучер! Мисли за тази услуга като за групова отстъпка, която можеш да ползваш индивидуално по свое усмотрение. За всяка оферта има брояч, който отчита както броя на заявилите вече желание потребители, така и този на оставащите за попълване свободни места, необходими за влизане на офертата в сила. Единственото, което трябва да направиш, е заявка за плащане с някоя от популярните банкови карти и твоето място ще е потвърдено! Регистрирай се, за да получаваш на имейла си безплатен бюлетин с информация.
Kolektiva.bg | Подробности | Page Rank : 0

17
Вот(а)
  Thanks.bg - Тенкс БГ
Thanks.bg - Тенкс БГ Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас. Thanks.bg предлага по една оферта всеки ден с отстъпка от 50% до 90%. Сайтът подбира добри места за забавление, хапване с приятели, студиа за красота, спорт и танци, езикови курсове, екскурзии, екстремни изживявания... Все любими неща - на цени, които също ще ви станат любими. 2) Купувате си ваучер, докато офертата е валидна. Можете да закупите оферта само докато е активна на сайта, като извършите плащане по един от възможните начини. След като направите плащането, автоматично ще получите т.нар. ваучер в своя потребителски профил в Thanks.bg . Ваучерът можете да свалите и разпечатате. 3) Как да използвате ваучера? Разпечатайте своя ваучер. Отидете до обекта, за който се отнася, представете го на обслужващия персонал и ще получите услугата или продукта, които сте закупили. Ако офертата не събуди достатъчно интерес и не бъде достигнат определеният минимум за нейното активиране всички, които са я закупили получават обратно ПЪЛНАТА СУМА на направената от тях покупка. . Вие можете да ползвате: e-pay, e-bg, pay-pal, EasyPay, можете да платите чрез директен банков превод или чрез кредитна или дебитна карта през виртуалния ПОС терминал на произволно избрана от Вас банка.
www.thanks.bg | Подробности | Page Rank : 0

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 

Propulse par Freeglobes  Integration graphique : WDC Themes Copyright © 2007 Webdconseils Tous droits reserves..: BGtop.net :